Verhuur van e-shuttlebussen voor elektrisch openbaar vervoer op maat

partnership is voor ons een langdurige samenwerking

Onze elektrische bussen en e-shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten als openbaar vervoer in de binnenstad en als vervoer op maat. Denk maar aan een shuttleverbinding tussen een randparking en het stadscentrum of tussen die parking en jouw eventlocatie. De elektrische voertuigen zijn stil, ecologisch en kunnen uiteraard perfect ingezet worden in lage emissiezones (LEZ).

E-shuttlebussen voor eenmalige events of verhuur op lange termijn: vervoer op maat

Onze moderne vloot van elektrische bussen is te huur voor de organisatie van vervoer op maat op lange termijn en voor eenmalige evenementen. We hebben verschillende modellen voor 8, 14 en 24 personen, open of gesloten. Je hebt bovendien de keuze om eigen chauffeurs in te zetten of onze e-bussen te huren inclusief chauffeurservice. Op een volle batterij kunnen onze bussen acht uur rijden.

Kleine en grote e-shuttlebussen voor openbaar vervoer

Het autoverkeer in stadscentra heeft een grote impact op de leefbaarheid. Precies daarom worden allerlei maatregelen genomen om koning auto te weren. Het is echter cruciaal dat het centrum van de stad wel goed bereikbaar blijft. Openbaar vervoer speelt hier een belangrijke rol en Distrimob biedt nu een milieuvriendelijk en hoogwaardig alternatief voor het vervoeren van personen.


De inrichting van lage emissiezones (LEZ) stimuleert het gebruik van parkings buiten de stad. Onze e-shuttlebussen zijn perfect om shoppinggasten en dagjestoeristen van randparkings naar het winkel- en stadscentrum te vervoeren.

E-shuttlebussen voor eenmalige evenementen

Onze e-shuttlebussen zijn de geknipte oplossing voor personenvervoer tijdens evenementen, beurzen en feesten. We stippelen de ideale route uit waarbij we rekening houden met afstand, snelheid en comfort om jouw gasten vlot en milieuvriendelijk te laten pendelen van een locatie zoals een parking of het station naar het evenemententerrein of het stadscentrum.

100% elektrisch, milieuvriendelijk en duurzaam personenvervoer

De e-shuttlebussen van Distrimob vormen een duurzame mobiliteitsoplossing. Onze kleine, wendbare en 100% elektrische voertuigen dragen in vergelijking met klassiek openbaar vervoer meer bij aan de leefbaarheid van de stad, terwijl het comfort voor de passagiers gegarandeerd blijft.

E-mobiliteit als belangrijke schakel in uw mobiliteitsplan

Distrimob heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uitbaten van elektrische voertuigen in Europa. Doe een beroep op onze praktijkervaring in het exploiteren van shuttlediensten met onze e-bussen in opdracht van steden en gemeenten. Wij bekijken graag met jou hoe elektrisch openbaar vervoer het beste ingepast kan worden in de mobiliteitsplanning van jouw regio, stad of gemeente.

Distrimob servicegarantie

Distrimob beschikt over een moderne vloot van elektrische bussen. Deze e-bussen zijn perfect in orde en prima onderhouden. Gaat er desondanks toch iets mis, dan kan je rekenen op een uitstekende service en garantie, want wij beschikken over een gekwalificeerde eigen service- en onderhoudsdienst. Deze dienst is 24/7 telefonisch bereikbaar om je uit de nood te helpen. Een elektrische vervangbus of reserveonderdelen voor dringende herstellingen regelen wij binnen de 24 uur.