Track and trace onze e-shuttlebussen met de Distrimob App

Onze e-shuttlebussen zijn uitgerust met een tracking systeem dat gekoppeld is aan een handige app

Deze app maakt het voor onze reizigers mogelijk om op elk moment te checken waar hun e-bus zich op dat moment bevindt. Zo weten ze perfect hoeveel tijd hen nog rest om de halte te bereiken. Bovendien kunnen ze op de kaart ook zien waar de dichtstbijzijnde halte is. Dat heeft alleen maar voordelen voor de gebruiker, want die vermijdt haast en spoed en mist nooit meer de e-bus dankzij deze realtime info. Handig toch?

DistriMob APP

Zet events en bezienswaardigheden in de kijker dankzij de Distrimob App

In de Distrimob App bieden wij u als stad, gemeente de mogelijkheid om informatie over events, musea, attracties, winkels of gewoon praktische zaken zoals openbare toiletten te delen met je publiek. Deze informatie is erg makkelijk te raadplegen op de smartphone en biedt een absolute meerwaarde voor de gebruiker die zijn bezoek kan plannen in het stadscentrum met een dagje shoppen in combinatie met het shuttletraject van de stad.

Download de Distri Mob App overal

De Distri Mob App is gewoon te downloaden in de appstore van Android en Apple. Met behulp van een QR-code kan de app overal beschikbaar gemaakt worden voor download. Denk aan een sticker op de e-bus, aan de haltes, op strategische plaatsen langs de route en natuurlijk ook online op je eigen website.