Ontdek de elektrische shuttlebus

Elektrische shuttlebus

De electric shuttle bus is geschikt voor vele doeleinden. Toepassingen op vakantieparken ,industrie ,beurzen en de vele randparkings voor lange afstanden is dit geen probleem voor ons elektrische shuttles.

Vraag gerust een gratis demonstratie van de elektrische shuttle voor uw evenement en oordeel zelf. Huur voor lange of korte termijn van de elektrische shuttlebus is geen probleem, alles is bespreekbaar.

Huur een elektrische shuttle bus

Wij hebben voor iedereen een elektrische eventshuttle in onze elektrische verhuurvloot

Exclusieve elektrische shuttlebus voor uw event of feest

Is uw festival of evenement groot of klein ook uw dorpsfeest met de electro shuttlebus is altijd een groot festijn. De vele onderscheidende Electro shuttlebussen zijn voorzien van alle comfort en zijn makkelijk in gebruik wat niet onbelangrijk is voor de gebruikers Ook heeft iedere elektro bus standaard een tracking systeem ingebouwd. zo weet u iedere moment waar de elektro shuttlebus zich bevind. Vip persoons shuttlebuss kan ook voorzien worden van een eigen branding rondom het voertuig.

e-shuttlebussen Car entertainment

Om aan alle verhuur wensen te voldoen zijn alle onze distrimob elektrische shuttlebussen voorzien van Car entertainment. Voor een extra Service aan de huurde stellen wij de gepaste audio installatie samen voor het juiste gebruik van bijvoorbeeld een Art Tour.

Door deze extra service kan de shuttle chauffeur zich concentreren op de omgeving. Alles wordt vol automatische afgespeeld vanuit de audio Installatie ,een microfoon is altijd wel aanwezig voor de gids tijdens zijn toertocht.