Distrimob op uw evenement

Distrimob e-shuttlebussen huren in België of verder in Europa voor uw events of beurzen

Met de onze e-shuttlebussen van Distrimob hebben wij een duurzame oplossing voor u voorhanden.

Uw reclame op de Distrimob e-shuttlebus zet uw merk nog beter in de kijker

Groot of klein event

Distrimob e-shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen of beurzen, en dit door heel Europa.  Deze trendy passagiers shuttle vervoermiddel kan indoor of outdoor worden gebruikt, is zeker geschikt om vele bezoekers te vervoeren met onze unieke elektrische shuttlebussen.

Het is een unieke manier om meerdere personen in één keer naar de juiste locatie te brengen, Distrimob heeft zowel de 8 persoons als 23 persoons e-shuttlebussen. De elektrische Distrimob shuttlebus helpt u mobiliteitsvraagstukken zeker oplossen. Ook zijn onze e-shuttlebussen zeer gewild voor shoppingshuttle.

De shuttlebussen zijn zeer geschikt als evenementen shuttle die de bezoekers op een ecologische manier naar de evenementen locaties brengen.
Voor opendeurdagen zijn de elektrische shuttlebussen zeker een uitkomst gezien hun uitstekende accu pakket.
Distrimob elektrische shuttlebus is geschikt voor toertochten en toeristische attracties gebruik en biedt plaats van 8 tot 22 personen.

Onze shuttlebus heeft vele verhuur toepassingen en wordt ook in de industrie gebruikt voor interen vervoer om de bezoekers rond te rijden in onder andere fabriekshallen.

 

Van de randparking naar de festivals of evenementen. Waar zijn de Distrimob elektrische shuttlebussen inzetbaar

Shoppingshuttle

Elektrische shoppingshuttlebussen rijden meestal gratis rond in de binnenstad en verbinden ook de winkelstraten met elkaar.

Tussen de Park-and Rides zones en de winkelcentrums worden ook vele elektrische Distrimob shuttlebussen ingezet.

Wie bijvoorbeeld aan de rand van het centrum woont en in de binnenstad werkt, daar zijn onze e-shuttle ook een ideale oplossing.