Verhuur van elektrische shuttlebussen voor elektrisch openbaar vervoer op maat

partnership is voor ons een langdurige samenwerking

Onze elektrische bussen en elektrische shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten als openbaar vervoer in de binnenstad en als vervoer op maat. Denk maar aan een shuttleverbinding tussen een randparking en het stadscentrum of tussen die parking en jouw eventlocatie. De elektrische voertuigen zijn stil, ecologisch en kunnen uiteraard perfect ingezet worden in lage emissiezones (LEZ).

ELEKTRISCHE shuttlebussen voor eenmalige events of verhuur op lange termijn: vervoer op maat

Onze moderne vloot van elektrische bussen is te huur voor de organisatie van vervoer op maat op lange termijn en voor eenmalige evenementen. We hebben verschillende modellen voor 8, 14 en 24 personen, open of gesloten. Je hebt bovendien de keuze om eigen chauffeurs in te zetten of onze e-bussen te huren inclusief chauffeur-service. Op een volle batterij kunnen onze bussen acht uur rijden.

Elektrisch shuttlebus is duurzaam in gebruik.

Distrimob elektrische shuttlebussen maken geen lawaai en zijn dus ook fluisterstil. Waarom is de elektrische shuttlebus stiller dan een vallende haarspeld of ritselende bladeren.  Onze elektrische shuttlebus scoorde als de stilste elektrische shuttlebus voor 23 personen.

De hoeveelheid geluid die onze elektrische shuttlebus maakt als ze stationair draaien is ongeveer 37 decibel – Dit is in het algemeen stiller dan het omgevingsgeluid om ons heen in het straatbeeld.

Ook in het staatbeeld is de elegante elektrische shuttlebus een unieke gewaarwording.

Dit wil dus zeggen een stillere en meer ontspannende reis voor passagiers van de elektrische shuttlebus toegestaan voor 14 personen. Het verhuur programma van de elektrische shuttlebus van Distrimob is uniek in zijn gebruik voor hun klanten, wordt er gratis bij geleverd voor langere verhuur aan hotels en festivals. Een elektrische shuttlebus heeft minder bewegende onderdelen dan huidige shuttlebussen, wat betekent dat er minder onderdelen moeten worden onderhouden en vloeistoffen moeten worden vervangen. Door deze dit type elektrische shuttlebus te gebruiken komt dat ook weer de natuur ten goede!

DistriMob e-shuttlebus

Kleine en grote eLEKTRISCHE shuttlebussen voor openbaar vervoer

Het autoverkeer in stadscentra heeft een grote impact op de leefbaarheid. Precies daarom worden allerlei maatregelen genomen om koning auto te weren. Het is echter cruciaal dat het centrum van de stad wel goed bereikbaar blijft. Openbaar vervoer speelt hier een belangrijke rol en Distrimob biedt nu een milieuvriendelijk en hoogwaardig alternatief voor het vervoeren van personen.

De inrichting van lage emissiezones (LEZ) stimuleert het gebruik van parkings buiten de stad. Onze elektrische shuttlebussen zijn perfect om shoppinggasten en dagjestoeristen van randparkings naar het winkel- en stadscentrum te vervoeren.

ELEKTRISCHE shuttlebussen voor eenmalige evenementen

Onze elektrische shuttlebussen zijn de geknipte oplossing voor personenvervoer tijdens evenementen, beurzen en feesten. We stippelen de ideale route uit waarbij we rekening houden met afstand, snelheid en comfort om jouw gasten vlot en milieuvriendelijk te laten pendelen van een locatie zoals een parking of het station naar het evenemententerrein of het stadscentrum.

100% elektrisch, milieuvriendelijk en duurzaam personenvervoer

De elektrische shuttlebussen van Distrimob vormen een duurzame mobiliteitsoplossing. Onze kleine, wendbare en 100% elektrische voertuigen dragen in vergelijking met klassiek openbaar vervoer meer bij aan de leefbaarheid van de stad, terwijl het comfort voor de passagiers gegarandeerd blijft.

E-mobiliteit als belangrijke schakel in uw mobiliteitsplan

Distrimob heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uitbaten van elektrische voertuigen in Europa. Doe een beroep op onze praktijkervaring in het exploiteren van shuttlediensten met onze e-bussen in opdracht van steden en gemeenten. Wij bekijken graag met jou hoe elektrisch openbaar vervoer het beste ingepast kan worden in de mobiliteitsplanning van jouw regio, stad of gemeente.

Distrimob servicegarantie

Distrimob beschikt over een moderne vloot van elektrische bussen. Deze e-bussen zijn perfect in orde en prima onderhouden. Gaat er desondanks toch iets mis, dan kan je rekenen op een uitstekende service en garantie, want wij beschikken over een gekwalificeerde eigen service- en onderhoudsdienst. Deze dienst is 24/7 telefonisch bereikbaar om je uit de nood te helpen. Een elektrische vervangbus of reserveonderdelen voor dringende herstellingen regelen wij binnen de 24 uur.