Distrimob op uw festival

Distrimob e-shuttlebussen huren in België of verder in Europa voor uw events

Met de onze e-shuttlebussen van Distrimob hebben wij een duurzame oplossing voor u voorhanden.

De overlast die veroorzaakt wordt door het groeiend aantal auto gebruikers lijkt vooral een probleem te zijn bij grote evenementen en festivals , daarom wordt dan ook steeds meer ingezet op het spreiden van randparkings zones buiten de stad. waar ook u met uw event of festival ook gebruik van kan maken.

Uw reclame op de Distrimob e-shuttlebus zet uw merk nog beter in de kijker

Groot of klein festival

Distrimob e-shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten tijdens festivals en dit in gans Europa.  Deze trendy passagiers shuttle vervoermiddel kan indoor of outdoor worden gebruikt, is zeker geschikt om vele festivalbezoekers te vervoeren met onze unieke elektrische shuttlebussen.

Het is een unieke manier om meerdere personen in één keer naar de juiste locatie te brengen, Distrimob heeft zowel de 8 pers-als 23 persoons e-shuttlebussen.

De elektrische Distrimob shuttlebus helpt u mobiliteitsvraagstukken zeker oplossen. Ook zijn onze e-shuttlebussen zeer gewild voor shoppingshuttle

Van de randparking naar de festivals of evenementen. Waar zijn de Distrimob elektrische shuttlebussen inzetbaar

Verhuurvloot van elektrische shuttlebussen voor festivals

Huur een elektrische shuttle bus

Wij hebben verschillende verhuur modellen elektrische shuttlebussen in ons bezit.

Exclusieve elektrische shuttle bus voor uw event of feest

Bij alle huur elektrische shuttlebussen zit standaard een tracking systeem ingebouwd. Wat weer de huurder ondersteund tijdens zijn festival bij eventuele calamiteiten. Iedere Vip persoons shuttlebus kan voorzien worden van een eigen branding op de shuttlebussen .